Om os

Vi sælger kvalitet og virkningsfulde produkter fra Sothys og andre professionelle mærker som kommer løbende på shoppen. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser, allergi testet og ikke testet på dyr. Vi arbejder som kosmetolog siden 1999 med mange forskellige mærker bl.a. med Sothys og Dermalogicas produkter.  Så har vi stort kendskab om produkterne og derved kan vi give dig gode råd og vejledning. Vi glæder os til at give dig en god service og håber, at du får en god oplevelse, når du besøger shoppen.

Besøg klinikkens hjemmeside:  www.beautyflowers.dk

 

Vores hoved produkter:

Om Sothys:

Sothys er baseret på højteknologiske produkter med aktive plante ekstrakter udvundet ved bioteknologi, specielt designet til hudplejeklinikker og med nogle helt fantastiske specialbehandlinger som indeholder æteriske olier, mineralske salte samt udtræk fra havets ingredienser, hvilket gør produkterne allergi-venlige.
De aktive planteudtræk kommer fra Sothys egen park i Correze regionen. Sothys har eget laboratorium og derfor altid på forkant med de mest effektive hudpleje produkter både hvad angår indhold, effektivitet og ingredienser. Sothys udvikler produkter til alle hudtyper og har eksisteret i 60 år og alle produkter sælges udelukkende gennem kosmetologer.

 

Om Dermalogica

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.